UPDATE: Nachtclub Phuket waar dodelijke schietpartij plaatsvond, moet 30 dagen sluiten

Phuket -

  De nachtclub waar eerder deze week een dodelijke schietpartij plaatsvond, is bevolen voor een sluiting van 30 dagen.

Onze eerdere verhalen:

Een 35-jarige bewaker van een nachtclub in Phuket is beschuldigd van moord na een gewapende woordenwisseling met een clubganger eerder deze week.

Een eigenaar van een nachtclub waar eerder deze week een dodelijke schietpartij plaatsvond, moet met de relevante autoriteiten overleggen voordat er verdere actie wordt ondernomen, zei de vice-gouverneur van Phuket.

VERHAAL BIJWERKEN:

Het bevel is vandaag (5 augustus) uitgevaardigd door de vice-gouverneur van Phuket, Anuparp Rodkwan Yodrabamth).

De heer Boonert Navet, die de vergunning van de nachtclub met de naam 'SOD' bezit, vertelde de agenten op de dag van het incident dat de nachtclub op het punt stond te sluiten. Het regende echter en sommige klanten zaten nog steeds vast op de locatie. Het slachtoffer en zijn vrienden waren de nachtclub al uit.”

“Om 4:00 uur zag meneer Manas Saeeiew een van de nachtclubbewakers vechten voor de nachtclub met het betrokken slachtoffer. Hij probeerde het incident te stoppen, maar het slachtoffer sneed hem met een zwaard. Odd (Thaise naam), een andere bewaker, probeerde het slachtoffer te stoppen voordat hij het vuur opende.”

Het bevel luidde: "De nachtclub is geopend gedurende de wettelijke tijd die van 6:00 uur tot 1:00 uur is. De nachtclub liet een vuurwapen toe in de nachtclub en de bewaker heeft geen vergunning voor verborgen dragen, hoewel het wapen wettelijk eigendom was . Het bewijs en de redenen die de heer Boonlert aan de agenten heeft gegeven, zijn niet voldoende om sluiting te voorkomen.”

“De licentie van nachtclub 'SOD' is 30 dagen gepauzeerd vanaf 5 augustusth tot september 3rd, 2022.” De bestelling is afgerond.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.