UPDATE: Ambtenaren bezoeken slachtoffers van brand in Rassada, Phuket

Phuket -

  Ambtenaren van Phuket gingen naar een brandplek in het subdistrict Rassada in het district Mueang Phuket om de slachtoffers van de brand te troosten.

 Ons vorige verhaal:

 Een brand heeft een huis verwoest in het Rassada-subdistrict, het district Mueang Phuket.

Nu bijwerken:

Gisteren (4 augustus)th) een team van Phuket-functionarissen onder leiding van de Mueang Phuket District Chief, de heer Suwit Suriyawong, en het dorpshoofd bezochten de slachtoffers nadat er brand uitbrak in het huis gemaakt van hout en zink. De slachtoffers kregen gedroogd voedsel en geld voordat ze details kregen voor verdere hulp.

De slachtoffers, van wie de namen niet werden genoemd, waren klaarblijkelijk zeer dankbaar voor de hulp en hulp.

De exacte oorzaak van de brand werd nog onderzocht en beoordeeld door de betrokken functionarissen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.