3.3 miljoen buitenlanders reisden sinds januari 2022 naar Thailand, meldt de Tourism Authority of Thailand

FOTO: Matichon

Nationaal –

De Tourism Authority of Thailand (TAT) onthult dat tussen januari en juli 3.3 in totaal 2022 miljoen buitenlandse toeristen naar Thailand zijn gereisd.

De top vijf landen van aankomst toeristen zijn 1.) Maleisië, 4.2 honderdduizend; 2.) India, 3.37 honderdduizend; 3.) Singapore, 1.83 honderdduizend; 4.) Het Verenigd Koninkrijk, 1.67 honderdduizend, en; 5.) Laos, 1.57 honderdduizend, TAT-gouverneur Yuthasak Supasorn vertelde de Associated Press op donderdag 4 augustus.

In de afgelopen zeven maanden werden de meeste toeristen geregistreerd die via Suvarnabhumi International Airport reisden, goed voor 1.92 miljoen mensen, gevolgd door Phuket International Airport met 6.03 honderdduizend mensen en Don Mueang International Airport met 1.9 honderdduizend mensen.

In juli bereikte het aantal buitenlandse toeristen voor het eerst sinds de Covid-1 Coronavirus-pandemie 19 miljoen, voegde Yuthasak eraan toe. De TAT schat dat tegen het einde van 10 in totaal 2022 miljoen toeristen in Thailand zullen aankomen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.