Brand vernietigt huis in Rassada, Phuket – VIDEO

Phuket -

Een brand heeft een huis verwoest in het Rassada-subdistrict, het district Mueang Phuket.

Brandweerlieden van de gemeente Rassada werden gisteren (6 augustus) om 45 uur op de hoogte gebracht van de brand in een huis in Soi King Kaew aan de Rassada Nusorn Road.

Ze kwamen ter plaatse met drie brandweerwagens en ontdekten dat het huis van hout en zink in de buurt van een mangrovebos zwaar in brand stond. Het duurde ongeveer een half uur om de brand onder controle te krijgen. Er werden geen gewonden gemeld. De kosten van de schade worden geschat op ongeveer 50,000 baht. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.