Brand vernietigt huis in Rassada, Phuket – VIDEO

Phuket -

Een brand heeft een huis verwoest in het Rassada-subdistrict, het district Mueang Phuket.

Brandweerlieden van de gemeente Rassada werden gisteren (6 augustus) om 45 uur op de hoogte gebracht van de brand in een huis in Soi King Kaew aan de Rassada Nusorn Road.

Ze kwamen ter plaatse met drie brandweerwagens en ontdekten dat het huis van hout en zink in de buurt van een mangrovebos zwaar in brand stond. Het duurde ongeveer een half uur om de brand onder controle te krijgen. Er werden geen gewonden gemeld. De kosten van de schade worden geschat op ongeveer 50,000 baht. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.