Aeroflot-vluchten uit Rusland worden hervat naar Phuket

FOTO: Aeroflot · Luchtvaartmaatschappij

Phuket -

De vluchten van Aeroflot Airlines in Rusland worden in oktober hervat naar Phuket.

De directeur van de Tourism Authority of Thailand (TAT), de heer Yuthasak Supasorn, zei: “Directe vluchten van Moskou naar Phuket zullen op 30 oktober worden hervat.th dit jaar nadat de vluchten sinds maart van dit jaar zijn onderbroken.”

“Dit is een goede kans om meer Russische toeristen te verwelkomen die Phuket en Thailand zullen bezoeken. We verwachten dat ten minste 50 procent van de Russische toeristen arriveert in vergelijking met vóór Covid-19. Deze heropening is in de winter in Rusland, dus de kans is groter dat ze Thailand bezoeken dan in andere seizoenen”, legt de heer Yuthasak uit.

“Sinds begin dit jaar hebben 76,739 Russische toeristen Thailand bezocht. Oorspronkelijk verwachtten we dit jaar een miljoen Russische toeristen, maar de oorlog veroorzaakte aanzienlijke verstoring van vluchten en veel Russische toeristen hadden ook problemen met financiën en verzekeringen als gevolg van sancties.” De heer Yuthasak voegde toe.

Thailand is officieel "neutraal" in de aanhoudende invasie van Oekraïne door Rusland.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.