Pasgeboren baby overleden gevonden in waterafvoer in Thalang, Phuket

Thalang, Phuket –

Een pasgeboren baby is vanochtend (3 augustus) overleden gevonden in een waterafvoerleiding in het subdistrict Cherng Talay in het district Thalang.rd).

De politie van Cherng Talay werd om 9 uur op de hoogte gebracht van het lichaam door een medewerker van de waterleidingsautoriteit die een watermeter in de buurt controleerde.

De politie arriveerde ter plaatse en vond het lichaam van het pasgeboren babymeisje, dat ongeveer één tot drie dagen oud was, met het gezicht naar beneden in een waterafvoerleiding.

De politie is een onderzoek gestart om de moeder van de baby en/of de persoon die het kind heeft gedumpt te vinden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.