Chiang Rai International Airport verlengt de sluiting tot vrijdag 5 augustus vanwege het trage verwijderingsproces van vliegtuigen

Chiang Rai-

De luchthavens van Thailand (AOT) kondigden op woensdag 3 augustus de verlenging van de sluiting aan van Mae Fah Luang – Chiang Rai International Airport tot 5 augustus omdat de verwijdering van een Boeing-vliegtuig worstelde vanwege geografische omstandigheden.

Volgens de autoriteiten was het verwijderen van het Boeing 737-800-vliegtuig dinsdag om middernacht nog steeds geen succes omdat het linkerhoofdlandingsgestel van het vliegtuig het begaf door het wegzakken van de grond veroorzaakt door aanhoudende zware regenval.

Dr. Somchanok Tiamtiabrat, General Manager van Mae Fah Luang – Chiang Rai International Airport, verklaarde dat het verwijderingsproces veel extra apparatuur nodig kan hebben, wat enige tijd zou kosten om naar de luchthaven te vervoeren voordat het gebruikt zou worden om het vliegtuig te verwijderen.

Daarom kondigt de AOT de verlenging van de baanafsluiting aan van 3 augustus tot 10:00 uur. op 5 augustus. Alle vluchten van en naar de luchthaven blijven dus geannuleerd.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media. 

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/