UPDATE: Eigenaar van nachtclub Phuket waar dodelijke schietpartij plaatsvond, moet met autoriteiten overleggen, zegt vice-gouverneur

Phuket -

Een eigenaar van een nachtclub waar eerder deze week een dodelijke schietpartij plaatsvond, moet met de relevante autoriteiten overleggen voordat er verdere actie wordt ondernomen, zei de vice-gouverneur van Phuket.

Ons vorige verhaal:

Een 35-jarige bewaker van een nachtclub in Phuket is beschuldigd van moord na een gewapende woordenwisseling met een clubganger eerder deze week.

De vice-gouverneur van Phuket, Anuparp Rodkwan Yodrabam, vertelde de Phuket Express: "We hebben een document uitgegeven om de eigenaar van de nachtclub te informeren om uiterlijk donderdag (4 augustus) een ontmoeting te hebben met administratieve functionarissen.th) voor 4 uur. De eigenaar moet de officials specifiek duidelijkheid verschaffen over de sluitingstijd van de club en de factoren die betrokken zijn bij het fatale incident. Daarna zullen we nadenken over de nachtclublicentie en eventuele verdere mogelijke acties tegen de club."

TPN-media merkten op dat het schietincident rond 5:00 uur plaatsvond voor de nachtclub. De wettelijke sluitingstijd voor uitgaansgelegenheden is momenteel 2:00 uur

De naam van de club en de eigenaar blijven echter officieel achtergehouden door de politie in afwachting van het interview later deze week.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.