Phuket Marine Office waarschuwt boten die de zee in gaan

Phuket -

Het Phuket Marine Office heeft vanmorgen een aankondiging gedaan (Augustus 2nd) voor boten die de zee in gaan vanwege sterke wind en golven die van kracht is tot 7 augustus.

De aankondiging werd gedaan door de Phuket Marine Office Chief, de heer Nachapong Pranit. In de aankondiging staat: "Sterke wind en golven in de Andamanse Zee zijn meer dan drie meter hoog. Boten moeten voorzichtig te werk gaan en kleine boten moeten tot 7 augustus 2022 aan de wal blijven.”

"Blijf op de hoogte van de weersvoorspelling van de Thai Meteorological Department (TMD) of hotline 1182."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.