Zware regenval veroorzaakt overstromingen in Phuket tijdens de spits, terwijl het regenachtige weer aanhoudt

Phuket -

Zware regen in Phuket sinds vanochtend (2 augustus .)nd) veroorzaakte overstromingen in herhaalde overstromingsgebieden van Phuket.

De regen sloeg sinds vanmorgen toe en hield de hele dag aan. Herhaalde overstromingsgebieden in Phuket City bevinden zich op het kruispunt Srisutas - Amphur op weg naar Koh Sirey en het Samkong-gebied.

Verkeerspolitie en ordehandhavers hielpen automobilisten met het verkeer te leiden.

Gisteren (1 augustus) veel wegen in Phuket en in de omgeving van Phuket hebben te lijden gehad van overstromingen na zware regenval in Phuket sinds de ochtend (1 augustus).

Ondertussen vorige maand de gemeente Phuket heeft volgens hen drie steeds terugkerende overstromingsgebieden in Phuket City opgelost.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.