Een dode en een gewonde bij schietpartij in nachtclub Phuket Town nadat clubbezoeker de bewaker met een zwaard zou hebben aangevallen

Phuket -

  Een 27-jarige man stierf terwijl een andere man verwondingen opliep na gevechten en een schietpartij in een nachtclub in Phuket Town.

De politie van Phuket City werd vanmorgen (1 augustus) om 5 uur op de hoogte gebracht van het incident in een nachtclub op Bangkok Road in Talad Yai in de buurt van Saphan Hin.

Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen twee gewonde mannen aan. Een 27-jarige man die door de politie alleen als 'Got' werd geïdentificeerd, had ernstige verwondingen opgelopen door een schotwond in zijn borst. Bij aankomst in een plaatselijk ziekenhuis werd hij dood verklaard. Ter plaatse werd ook een zwaard gevonden, zoals hieronder te zien is.

Een 35-jarige man die door de politie alleen als 'Odd' werd geïdentificeerd en nachtclubbewaker is, meldde zich ter plaatse bij de politie met een pistool. Hij vertelde de politie dat Got ruzie en ruzie had met vrouwen in de nachtclub.

Odd verklaarde dat hij probeerde Got te stoppen, maar Got viel hem aan met het zwaard. Got slaagde erin Odd neer te halen voordat Odd zijn pistool gebruikte om op Got te schieten in wat Odd zelfverdediging noemde. Het is onduidelijk of Odd een legale vergunning had voor het wapen of hoe of waarom Got een zwaard bij zich had in de nachtclub. Ook de naam van de nachtclub werd door de politie ingehouden in afwachting van nader onderzoek.

De politie zet echter het onderzoek voort voor verdere juridische stappen.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media. 

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.