Darasamut-onderdoorgang in Phuket tijdelijk gesloten

Phuket-

De Darasamut-onderdoorgang is van morgen (2 augustus) tot woensdag (3 augustus) tijdelijk twee dagen gesloten.

Het Phuket Highway Office heeft aangekondigd dat de Darasamut-onderdoorgang, die zich voor Central Festival Phuket in het Wichit-subdistrict, het district Mueang Phuket bevindt, gedurende twee dagen tijdelijk wordt afgesloten voor verkeer van 8 uur tot 30 uur voor twee dagen. dagen morgen (4 augustus) tot woensdag (30 augustus).

De afsluiting is voor de aanleg van een waterpomp in de onderdoorgang. Het Phuket Highway Office verontschuldigde zich voor het ongemak.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.