Minstens twee mensen gedood en twee gewond door instorting van een brug in aanbouw gisteravond op Rama 2-weg in Samut Sakhon

Samut Sakhon-

Het Department of Highways versnelt het onderzoek en biedt remedies voor families van de gewonden en overledenen bij een instorting van een brugligger op Rama 2 Road in het Mueang-district van de provincie Samut Sakhon gisteravond, 31 juli.

Sarawut Songsivilai, directeur-generaal van het Department of Highways, onthulde dat op het moment van het dodelijke ongeval, supervisors en bouwvakkers het gebied aan het voorbereiden waren om cement te storten voor het maken van de nieuwe brugvloer nadat de beschadigde vloer was gebroken. Plotseling stortte een hangende ligger aan het einde van de brug in en stortte neer op drie passerende auto's op Rama 2 Road.

เร่งเยียวยาผู้เสียหาย คานสะพานหล่นทับ บนถนนพระราม 2

Vanaf vandaag werden ten minste twee mensen dood bevestigd, waaronder een autopassagier en een snelwegbeambte, en twee werden bevestigd gewond, waaronder bouwvakkers, en werden behandeld in het Vipharam-ziekenhuis.

Wegenwachten bevalen onmiddellijk na het incident de afsluiting van de belangrijkste rijbaan voor het inkomende verkeer en de tijdelijke stopzetting van de constructie van de U-bochtbrug. Experts zouden worden ingezet om constructiedelen, materialen, machines en uitrustingen te inspecteren, evenals de paraatheid van het personeel. Als een onderdeel onveilig bleek te zijn, zou de bouw onmiddellijk worden stopgezet.

อยู่ระหว่างการซ่อมบำรุงหล่นทับรถ ตาย 2 เจ็บ 2

Een hoofdgetuige, een vrouwelijke passagier van een passerende pick-uptruck, onthulde dat zij en haar familie naar huis reden vanuit de provincie Samut Songkhram toen een stuk droog cement op een sedan voor haar en een voorste deel van haar vrachtwagen viel. Gelukkig waren alle mensen in de auto veilig, maar ze waren bang voor wat er gebeurde.

De snelwegautoriteiten hebben hun diepste medeleven betuigd aan de families van de overledene en degenen die gewond zijn geraakt bij dit incident en hebben gezworen het onderzoek strikt binnen 14 dagen voort te zetten en af ​​te ronden.

Foto beleefdheid: Bangkokbiznews

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/