Nok Air-vlucht glijdt van baan in Chiang Rai, geen gewonden, maar vluchtannuleringen en vertragingen

Chiang Rai, Thailand- Nok Air-vlucht DD108 van Don Mueang Airport in Bangkok naar Chiang Rai is afgelopen nacht, 30 juli 2022 om 9:06 uur van de baan gegleden bij de landing met 164 passagiers en 6 bemanningsleden aan boord. Gelukkig raakte niemand gewond. Volgens vertegenwoordigers van Nok Air gebeurde het ongeval als gevolg van hevige regenval tijdens de landing, maar de piloten konden de situatie zonder verwondingen onder controle krijgen.
Zoals gebruikelijk bij deze incidenten zal er na het ongeval een formeel onderzoek plaatsvinden. Er was ook enige controverse omdat sommige passagiers online klaagden over hoe lang het duurde om na het ongeval uit het vliegtuig te stappen en wat volgens hen een slecht serviceniveau was. Nok Air betwistte dit en gaf een verklaring vrij waarin werd beweerd dat alle passagiers goed werden verzorgd, inclusief eten en drinken tijdens het wachten. Vanaf vandaag zijn er als gevolg van het ongeval aanzienlijke vertragingen en annuleringen van vluchten naar Chiang Rai vanwege het lopende onderzoek en de sluiting van de betrokken landingsbaan. Degenen die vluchten hebben getroffen, worden aangemoedigd om contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij voor alternatieve regelingen. Naar verluidt brachten grote luchtvaartmaatschappijen klanten naar de luchthaven van Chiang Mai vanwege het ongeval. TPN-media zal verdere updates van dit verhaal verstrekken als deze beschikbaar komen op basis van informatie van relevante autoriteiten. Fotocredit: Naew Na De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media. 
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/