Phuket verwelkomt eerste vlucht van Asiana Airlines met Zuid-Koreaanse toeristen

Phuket -

De eerste vlucht van Asiana Airlines met Zuid-Koreaanse toeristen nadat de Covid-19-situatie is verholpen, is aangekomen op de internationale luchthaven van Phuket.

Gisteren (28 julith) op de internationale luchthaven van Phuket verwelkomden functionarissen en personeel de eerste vlucht van Asiana Airlines met Zuid-Koreaanse toeristen, een andere rechtstreekse vlucht van Seoul naar Phuket.

Er waren in totaal 180 passagiers op de vlucht die op de internationale terminal aankwamen.

Op juli 22nd op de internationale luchthaven van Phuket verwelkomden functionarissen en personeel de eerste vlucht van de Zuid-Koreaanse 'JINAIR'-luchtvaartmaatschappijen, een rechtstreekse vlucht van Seoul naar Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.