Zware regenval in Phuket zorgt voor overstromingen en verkeersproblemen

Phuket -

De hoofdwegen in Phuket en in het gebied van de stad Phuket hebben te lijden gehad van overstromingen nadat vanmiddag (29 juli) hevige regenval in Phuket plaatsvond.th).

De regen begon om ongeveer 3 uur en hield meer dan een uur aan. Veel gebieden zijn overstroomd die gewoonlijk overstromen na hevige regenval in Phuket, zoals: op de belangrijkste Thep Kasattri Road in noordelijke richting voor het Thai Wassadu winkelcentrum en op Sri Soonthorn Road in Cherng Talay in Thalang, op Thep Kasattri Road in Koh Kaew voor Moslim Wittaya Phuket, in Phuket Town in Soi Pha Neang, en in Rassada op Pracha Uthi Road voor de Tawee Saman Market.

Verkeerspolitie en wetshandhavers hielpen bij het begeleiden van automobilisten met het verkeer, dat een vakantieweekend is en veel bezoekers in het gebied zag, met velen ongelukkig met het gure maar niet ongebruikelijke weer.

Bij het ter perse gaan werden er geen noemenswaardige schade of verwondingen gemeld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.