Vier mensen gearresteerd in Phuket met 869 methamfetaminepillen, crystal methamfetamine en verschillende wapens

Phuket -

Vier verdachten zijn gearresteerd met in totaal 869 methamfetaminepillen, crystal methamfetamine, een handgemaakt geweer en een handgemaakt pistool.

De provinciale politie van Phuket meldt deze week dat ze vier verdachten hebben gearresteerd die:

  1. Athiwat 'Gift' Sanae, 28, uit Rawai is gearresteerd in Rawai. Bij hem werden 33.64 gram crystal methamfetamine en vier methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1 drugs.

2. Chakrit 'Sordik' Kongkarob, 31, uit Rawai is gearresteerd in Rawai. Bij hem werden 25.45 gram crystal methamfetamine, 794 methamfetaminepillen en een handgemaakt pistool met kogels in beslag genomen. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1 drugs met de bedoeling om te verkopen en illegaal bezit van een vuurwapen en munitie.

3. Subandit 'Dit' Tanubamroong, 41, uit Chalong is gearresteerd in Chalong. Bij hem werden 1.57 gram crystal methamfetamine, 61 methamfetaminepillen en een handgemaakt geweer in beslag genomen. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1 drugs en illegaal bezit van een vuurwapen.

4. Phonthep 'Iew' Thep Jampa, 33, uit Chalong is gearresteerd in Chalong. Bij hem werden 10 methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1 drugs.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.