Elf vermeende gokkers, waaronder buitenlanders gearresteerd in Rassada, Phuket, Facebook-bericht veroorzaakte de inval

Phuket -

  Elf gokkers, waaronder een Britse man en een Deense man, zijn vanmorgen (29 juli) gearresteerd in een luxe villa in Rassada, Mueang Phuket.

Een team van de politie van Regio 8 in Phuket viel een luxe villa aan Thep Pratan Road in het Rassada-subdistrict, Mueang Phuket District, binnen. De politie arresteerde 11 pokergokkers: een Britse man, een Deense man, een Cambodjaan en acht Thai. De politie nam pokerkaarten en chips in beslag (ter waarde van naar schatting 2,606,550 baht volgens de politie van Regio 8)

Alle elf verdachten, van wie de volledige namen niet aan de Thaise media zijn vrijgegeven, zijn overgebracht naar het politiebureau van Phuket City. De villa-eigenaar, alleen geïdentificeerd als Mr. Sit, wordt beschuldigd van het illegaal exploiteren van een gokhal, terwijl de spelers worden beschuldigd van deelname aan onwettig gokken.

De inval kwam nadat het gokevenement publiekelijk op Facebook was geplaatst en gokkers vroeg om mee te doen aan een live spel met een feestje. Regio 8 De politie zette haar onderzoek voort waar ze de gokkers in de villa aantroffen.

Thailand heeft enkele van de strengste anti-gokwetten ter wereld, hoewel er op hoog niveau wordt gediscussieerd over het versoepelen van de wetten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.