Bestuurder sterft nadat pick-up kantelt in Thalang

FOTO: Kusoldharm Rescue Foundation

Thalang-

Een chauffeur is ter plaatse dood verklaard nadat zijn container pick-up vanmorgen (28 juli) in Thalang is gekanteldth).

De politie van Thalang werd om 6 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Thep Kasattri Road in zuidelijke richting bij een tankstation. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en ontdekten dat een container was afgesplitst van de pick-up. Ook een boom op een middenberm en een verkeersbord raakten beschadigd.

FOTO: Kusoldharm Rescue Foundation

De bestuurder, alleen geïdentificeerd als Mr.Sak, 34, werd gevonden op de weg buiten de overleden pick-up truck. Zijn lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Een getuige die bekend was met de situatie, maar niet bij naam wilde worden genoemd, vertelde The Phuket Express dat de chauffeur vanuit Krabi naar Phuket City ging om goederen af ​​te leveren voor een winkelcentrum. De band van de pick-up explodeerde voordat de chauffeur van de pick-up de macht over het stuur verloor. De pick-up truck crashte tegen de boom voordat de container op de pick-up spleet en de chauffeur uit het voertuig werd geslingerd.

FOTO: Kusoldharm Rescue Foundation

De politie bekijkt echter camerabeelden in de buurt om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

FOTO: Kusoldharm Rescue Foundation

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.