Lichaam van niet-geïdentificeerde buitenlandse man gevonden nabij strand in Rawai, Phuket

Rawai-

Een lichaam van een niet-geïdentificeerde buitenlandse man werd vanmorgen gevonden in de buurt van een strand in Rawai (27 juli).th).

De politie van Chalong werd op de hoogte gebracht van het lichaam van een man die aan het vissen was in de buurt van Yanui Beach in het Rawai-subdistrict, Mueang Phuket.

Reddingswerkers gingen naar het strand en strandwachten en reddingswerkers gingen op een jetski de zee in. Het mannelijke lichaam werd teruggetrokken naar de kust.

Het lichaam was al begonnen te ontbinden. Volgens de politie stierf de man minstens zeven dagen voordat zijn lichaam werd gevonden. Bij het lichaam werden een Amerikaans paspoort van een 73-jarige man, Thais en Koreaans contant geld en een sleutel van het resort in Naiharn bij Rawai gevonden. Ondanks dat het paspoort werd gevonden, hield de politie de naam achter en benadrukte dat ze de man nog niet positief hadden geïdentificeerd.

Zijn lichaam werd meegenomen naar het Vachira-ziekenhuis in de stad Phuket voor definitieve identificatie en vervolgens om contact op te nemen met zijn ambassade en familie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.