Thailand presenteert momenteel aan de BIE-commissie voor Phuket als kandidaat voor het hosten van Specialized Expo 2028

Phuket -

Gisteren (25 julith) was de eerste dag dat het Thailand-team aan de BIE-commissie voor Phuket presenteerde als kandidaat om gastheer te zijn van de Specialized Expo 2028.

Ons vorige verhaal:

De gouverneur van Phuket zal tijdens een bezoek aan Parijs, Frankrijk, ideeën voorstellen voor Phuket als kandidaat om gastheer te zijn van de Specialized Expo 2028-Phuket Thailand.

De gouverneur van Phuket vraagt ​​om advies en suggesties van consulaten in Phuket voor de kandidatuur van de provincie voor de Specialized Expo 2028.

Deze maand komt het BIE-comité (Bureau of International Des Expositions) naar Phuket om te kijken of Phuket klaar is om het evenement te organiseren. Phuket-mensen zullen hen verwelkomen en zouden een goede gastheer moeten zijn voor de BIE die over het eiland zal toeren.

De presentatie gisteren was verdeeld in twee hoofdonderwerpen.

  1. Wereldtentoonstelling 2028 in Thailand:

– Over Expo 2028, Phuket Thailand / Thailand als gastheer

– Economische, sociale en politieke omgeving van Thailand

– Thailand als Azië's Medical & Wellness Hub

– Phuket als gaststad door de gouverneur van Phuket Narong Woonciew.

  1. Thema en subthema's

– Thema en subthema's /

– Expo met doeleinden / Subthema's en de relatie met mondiale problemen / Phuket Expo Logo

- Toepassing van thema op tentoonstelling

– Soorten paviljoens

Vandaag (26 juli) is de tweede dag van de presentatie.

De beslissing zal pas over enkele maanden worden genomen, maar heeft enorme gevolgen, merkt The Phuket Express op. Als Phuket wordt gekozen voor de expo, zal het duizenden bezoekers naar het eiland en vermoedelijk inkomsten opleveren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.