Maak je klaar voor een lang vakantieweekend ter gelegenheid van de verjaardag van Zijne Koninklijke Majesteit de Koning

Thailand-

Dit weekend van 28 juli tot 31 juli markeert een vierdaags vakantieweekend, niet lang na een vijfdaags vakantieweekend eerder deze maand voor religieuze feestdagen.

Deze keer is het feest ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Zijne Koninklijke Majesteit Koning Vajiralongkorn.

Zijne Koninklijke Majesteit Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun is jarig op donderdag 28 juli en zal zeker in het teken staan ​​van activiteiten, ceremonies, eerbetoon en evenementen in het hele Koninkrijk.

De gunstige vakantie is echter verlengd tot en met vrijdag 29 juli om een ​​lang weekend mogelijk te maken om het toerisme in het hele land te stimuleren.

Dit betekent voor onze vele expat-lezers dat immigratiediensten en andere overheidsinstanties zullen worden gesloten, net als veel andere bedrijven, banken en andere soortgelijke locaties.

Er is dit vakantieweekend geen alcoholverbod omdat het geen religieuze feestdag is.

TPN media wenst Zijne Koninklijke Majesteit de Koning een zeer gelukkige en gezegende verjaardag.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.