UPDATE: Gewapende bankovervaller Rawai binnen zes uur gearresteerd

Rawai-

Een gewapende bankrover die vanmiddag een bank beroofde in een winkelcentrum in Rawai voordat hij er met 160,000 baht vandoor ging, is binnen zes uur gearresteerd.

Ons vorige verhaal:

De politie van Chalong werd vanmiddag (1 juli) om 00:25 uur op de hoogte gebracht van het incident bij een bank in een winkelcentrum in Rawai, district Mueang Phuket. Bankpersoneel vertelde de politie dat de verdachte er met 160,000 baht cash vandoor ging.

Om 5 uur op dezelfde dag heeft de politie de heer Wiwat, 30, die in Karon, Phuket woont, gearresteerd. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiebureau van Chalong gebracht.

De volledige naam van de heer Wiwat werd niet onmiddellijk vrijgegeven aan de Thaise pers, noch beantwoordde de politie of de verdachte vragen over het mogelijke motief van de overval.

Op het moment van het ter perse gaan, bleef de heer Wiwat in hechtenis en werd hij geïnterviewd door wetshandhavers.

Dit is een verhaal in ontwikkeling en er kunnen meer details worden toegevoegd zodra ze door de autoriteiten van Rawai worden vrijgegeven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.