Gewapende bankrover in Rawai-winkelcentrum rijdt weg met 160,000 baht, politie onderzoekt

Rawai-

De politie is op zoek naar een gewapende bankrover die een winkelcentrum in Rawai heeft beroofd voordat hij er met 160,000 baht vandoor ging.

De politie van Chalong werd vanmiddag (1 juli) om 00:25 uur op de hoogte gebracht van het incident bij een bank in een winkelcentrum in Rawai, district Mueang Phuket.

De politie arriveerde bij de bank om uitzinnige en angstige bankmedewerkers te vinden die wachtten op wetshandhaving. Op camerabeelden bij de bank en het winkelcentrum is te zien dat de verdachte de bank binnenkwam en een voorwerp gebruikte dat op een pistool leek om naar bankpersoneel te wijzen. De verdachte bedreigde medewerkers met geld. Bankpersoneel vertelde de politie dat de verdachte er met 160,000 baht cash vandoor ging.

Op camerabeelden is te zien dat de verdachte wegreed op een rode Honda-motor op Wiset Road naar Soi Suksan 1. Zijn kentekenplaat was bedekt met een plastic zak.

De politie van Rawai spoort en jaagt op de verdachte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.