Thaise man gearresteerd in de provincie Phang-nga voor het stelen van een gouden ketting in Mueang Phuket afgelopen woensdag

Mueng Phuket –

Een vermeende dief, oorspronkelijk afkomstig uit de provincie Phang-nga, werd op zaterdag 23 juli gepakt, nadat hij werd gezocht voor het stelen van een gouden ketting afgelopen woensdag.

De 40-jarige vermeende dief, die alleen aan de pers werd onthuld als Kaew, stal naar verluidt op 1 juli een gouden ketting van 25 baht van een 20-jarig slachtoffer voor de markt in de buurt van Bangkok Hospital Phuket, in het subdistrict Talat Yai. .

Het vrouwelijke slachtoffer meldde zich vervolgens bij de politie voordat ze het onderzoek begonnen dat uiteindelijk leidde tot de arrestatie op zondag. Kaew werd gevonden in het Khok Kloi-gebied van de provincie Phang Nga. Vervolgens werd hij naar het politiebureau van Phuket gebracht voor gerechtelijke vervolging.

Aanvankelijk zou Kaew hebben toegegeven dat hij de ketting heeft gestolen, maar dat hij deze niet had omdat hij beweerde dat hij hem onderweg tijdens de ontsnapping met zijn motorfiets was kwijtgeraakt. Naar verluidt heeft hij echter ook toegegeven later nog een diefstal te hebben gepleegd op het Tha Krang-kruispunt voordat hij die ketting verkocht voor geld om aan voedsel en drugs te besteden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.