De politie van Phuket kondigt arrestaties aan van vier drugsverdachten, waarbij duizenden methamfetaminetabletten in beslag worden genomen

Phuket -

De politie van Phuket Narcotica heeft de arrestaties aangekondigd van vier verdachten in drugszaken met een grote inbeslagname van 18,200 methamfetaminetabletten en 100 gram crystal methamfetamine.

In de eerste zaak werd de 27-jarige Siwakorn Chuaymit gearresteerd in een huis in het district Thalang met 2 zakken crystal meth, een totaal gewicht van 100.93 gram, 91 zakken methamfetaminepillen, in totaal 18,200 tabletten en andere gerelateerde eigendommen in geschillen . Hij werd aanvankelijk aangeklaagd voor het bezit van categorie 1 verdovende middelen die zonder toestemming te koop waren.

In de tweede zaak werd Saman Intarnruang, 41, gearresteerd in een huis in het district Thalang met een zak methamfetamine met 67 tabletten, een apparaat om crystal meth te roken, een digitale weegmachine, een jachtgeweer en 6 patronen met .357 munitie . Hij werd aangeklaagd voor gerechtelijke vervolging wegens het bezit en gebruik van verdovende middelen van categorie 1 voor verkoop zonder toestemming en het onrechtmatig bezit van vuurwapens en munitie.

In de derde zaak werd Thanapon Saengchan, 24, in een huis in het district Ratsada, district Mueang, betrapt met 5 zakken methamfetamine, in totaal 50 tabletten, een zak crystal meth, een totaal gewicht van 0.57 gram, een mobiele telefoon, en een apparaat om crystal meth te roken. In het laatste geval werd Rungsawang Kwanthong, 23, in het district Chalong gevangengenomen met in totaal 10 methamfetaminetabletten.

Ze werden allemaal vastgehouden op het politiebureau van Phuket voor verder onderzoek en gerechtelijke procedures.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.