Dief op motor grijpt naar verluidt gouden ketting ter waarde van 35,000 baht van motorrijder in Phuket Town

Phuket -

Een mannelijke dief die op een motorfiets reed, zou naar verluidt een gouden ketting ter waarde van ongeveer 35,000 baht hebben weggerukt van een motorrijder in Phuket Town voordat hij er met hoge snelheid vandoor ging.

De politie van de stad Phuket werd gisteravond (8 juli) om 00:20 uur op de hoogte gebracht van het incident op Yaowarat Road nabij een ziekenhuis in het subdistrict Talad Yai in het district Mueang Phuket. Ze kwamen ter plaatse en vonden mevrouw Kawissara Pakakaew, 25.

Ze vertelde de politie: "Ik reed op mijn motor voordat een mannelijke dief op een groene motor mijn gouden ketting van ongeveer 35,000 baht van mijn nek griste voordat hij wegreed. De dief droeg een volledige motorhelm, dus ik kon hem niet identificeren.”

De politie van Phuket City vertelde The Phuket Express dat ze op zoek zijn naar de verdachte.

In de tussentijd in mei zou een mannelijke dief die op een motorfiets reed, een gouden ketting ter waarde van meer dan 30,000 baht hebben weggerukt van een motorpassagier in Phuket Town.

De politie van Phuket heeft de lokale media verteld dat ze al een verdachte hebben geïdentificeerd die op een motorfiets reed en naar verluidt vorige maand een gouden ketting met een waarde van meer dan 30,000 baht van een motorpassagier in Phuket Town heeft weggerukt. Het verhaal is via sociale media weer naar boven gehaald omdat de verdachte nog voortvluchtig is.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.