Inwoners van Rawai, Phuket zijn het eens met het skywalk-project

Rawai-

Bewoners van Rawai zijn akkoord gegaan met een skywalk-project in Khao Daeng (Red Hill) in Rawai nabij Phrom Thep Cape, district Mueang Phuket.

Ons vorige verhaal:

Phuket is van plan om een ​​skywalk aan te leggen in Rawai en een glazen terras aan Surin Beach in Thalang.

Eerder deze week werd er een bijeenkomst gehouden voor een openbare hoorzitting in de gemeente Rawai en werd geleid door de president van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO), de heer Rewat Areerob, en de burgemeester van Rawai, Aroon Solos.

De heer Rewat vertelde de Phuket Express: "Het volledige ontwerp en de blauwdrukken van de skywalk zullen naar verwachting in november van dit jaar worden voltooid, zoals gepland in het contract. De bijeenkomst was bedoeld om te luisteren naar ideeën van bewoners in Rawai die zullen worden gebruikt om het ontwerp te verbeteren.”

“De skywalk wordt ontworpen voor 50 mensen tegelijk met een budget van 250 miljoen baht. Rawai Residents hebben ingestemd met het project. Het skywalk-project zal geen negatief effect hebben op het milieu en het lokale leven in de buurt.” verklaarde Rewat.

“De skywalk zal een nieuwe mijlpaal zijn om meer toeristen naar Rawai en Phuket te trekken, wat meer inkomsten zal genereren voor Rawai en Phuket. Tijdens de skywalk kunnen toeristen het prachtige uitzicht op Rawai en Phuket door glas zien.” Rewat concludeerde.

TPN merkt op dat de huidige kunstenaarsvertolkingen van het project geen definitieve ontwerpen zijn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.