Buurtbewoners in Rawai doen mee aan tsunami-evacuatieoefening

Rawai-

Buurtbewoners in Rawai deden gisteren (20 juli) mee aan een tsunami-evacuatieoefeningth).

De oefening was eerder aangekondigd zoals hierboven gezien door The Phuket Express en andere Thaise media. De oefening werd geleid door de burgemeester van Rawai, Aroon Solos, en andere relevante functionarissen en lokale bewoners in Rawai.

De evacuatie staarde van Yanui Beach naar Phromthep Cape en Rawai Islamic Graveyard, Friendship Beach naar de shelter bij het Rawai Highway Office.

Volgens burgemeester Aroon verliep de oefening soepel en werden er geen grote problemen gevonden, waardoor relevante functionarissen dachten dat, mocht er een echte noodsituatie of tsunami zijn, hulpverleners klaar en voorbereid zouden zijn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.