De aanleg van een glazen terras bij Surin Beach in Thalang start naar verwachting in december

Thalang-

Naar verwachting wordt in december gestart met de aanleg van een glazen terras bij Surin Beach in Thalang.

Ons vorige verhaal:

Phuket is van plan om een ​​skywalk aan te leggen in Rawai en een glazen terras aan Surin Beach in Thalang.

Eerder deze week werd een bijeenkomst gehouden voor een openbare hoorzitting in het subdistrict Cherng Talay en werd geleid door de president van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO), de heer Rewat Areerob, en de Cherng Talay administratieve hoofdofficier, de heer Manod Panchalard.

De voorzitter van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO), de heer Rewat Areerob, vertelde The Phuket Express: “De bijeenkomst was bedoeld om te luisteren naar ideeën van bewoners en ondernemers in Cherng Talay, die zullen worden gebruikt om het ontwerp te verbeteren. Het project zal geen negatieve invloed hebben op het milieu en het lokale leven in de buurt.” verklaarde Rewat.”

"Het glazen terras bij Surin Beach wordt een nieuw landmerk om meer toeristen naar Cherng Talay, Thalang en Phuket te trekken, wat meer inkomsten zal genereren."

“Het volledige ontwerp zal in december klaar zijn. Naar verwachting kan eind dit jaar met de bouw worden begonnen met een budget van 139 miljoen baht. Dankzij het glazen terras kunnen toeristen het prachtige uitzicht op Surin Beach en Cherng Talay door glas zien.” Rewat concludeerde.

Ondertussen bewoners van Rawai hebben ingestemd met een skywalk-project in Khao Daeng (Red Hill) in Rawai nabij Phrom Thep Cape, district Mueang Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.