Wichit houdt later vandaag een tsunami-evacuatieoefening, waarschuwt voor verkeer

Wichit, Mueang Phuket –

De gemeente Wichit waarschuwt voor verkeer vanwege een tsunami-evacuatieoefening die vanmiddag 20 juli wordt gehouden.

De boor kwam daarna de gouverneur van Phuket heeft relevante functionarissen opgedragen om op de hoogte te blijven en de aardbevingen in de oceaan nauwlettend in de gaten te houden.

De gemeente Wichit zegt dat de evacuatieoefening een 'Table Top Exercise: TTX'-stijl is via het ZOOM-systeem. De oefening omvat waarschuwingsoefeningen, evacuatieoefeningen en opvangbeheer.

De oefening is bedoeld om zich voor te bereiden op elke ramp om verlies van mensenlevens en schade te voorkomen en om de veiligheid voor bewoners en toeristen te waarborgen.

De evacuatieroute loopt van Ao Yon Beach naar de beschutting in de gemeente Wichit. De gemeente Wichit heeft gewaarschuwd voor verkeer op de route, waaronder sirenevoertuigen en ambulances. De oefening begint van 1:00 tot 3:00 uur

ondertussen het Karon en Gemeente Phuket zal vanmiddag ook tsunami-evacuatieoefeningen houden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.