Rawai houdt vanmiddag een tsunami-evacuatieoefening

Rawai, Mueang Phuket –

De gemeente Rawai heeft aangekondigd dat er vanmiddag, 20 juli, een tsunami-evacuatieoefening zal worden gehouden.

De boor kwam daarna de gouverneur van Phuket heeft relevante functionarissen opgedragen om op de hoogte te blijven en de aardbevingen in de oceaan nauwlettend in de gaten te houden.

De oefening is bedoeld om zich voor te bereiden op elke ramp om verlies van mensenlevens en schade te voorkomen en om de veiligheid voor bewoners en toeristen te waarborgen.

De evacuatieroute komt uit het gebied van Yabui Beach - Phrom Thep Cape en Rawai Islamic Graveyard - Friendship Beach.

De oefening begint om 1:00 uur op de afdeling. De gemeente Rawai zegt dat de evacuatieoefening waarschuwingsoefeningen, evacuatieoefeningen en onderdakbeheer zal omvatten.

ondertussen het Karon Gemeente Phuket en Wat is het? zal vanmiddag ook tsunami-evacuatieoefeningen houden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.