Achttien passagiers en twee bemanningsleden gewond nadat boot van Surat Thani naar Chumphon ontploft

FOTO: Chumphon Karnkusol Songkroh Rescue Foundation

Chomphon –

Achttien passagiers en twee bemanningsleden zijn gewond geraakt nadat een passagiersboot die op weg was van Tao Island in Surat Thani naar Chumphon, Zuid-Thailand, is ontploft.

Een reddingsstichting in Chumphon meldt dat ze vandaag (2 juli) om 30 uur op de hoogte zijn gebracht van het ongeval, vijf kilometer van de kust in Thung Makham Noi, subdistrict Hard Sai Ree in het district Mueang Chumphon.

Veertien ambulances uit nabijgelegen gebieden kwamen ter plaatse om 20 gewonden te vinden die al zijn teruggebracht naar een nabijgelegen strand. Van die 18 zijn passagiers, terwijl twee bemanningsleden van de boot waren

FOTO: Chumphon Karnkusol Songkroh Rescue Foundation

Geen van hen had ernstige verwondingen en meerdere rapporten stellen dat sommige mensen op de boot uit het schip sprongen toen de explosie plaatsvond.

De politie zet haar onderzoek voort om de oorzaak van het ongeval te vinden voor verdere juridische stappen. Dit is een verhaal in ontwikkeling en het is nog niet duidelijk waardoor het schip is ontploft. TPN-media zal updates over dit verhaal blijven geven zodra ze binnenkomen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.