Verdachte gearresteerd na inbraak in veel huizen in Wichit, Phuket

Wichit, Phuket –

Een verdachte is gearresteerd nadat hij deze week inbrak in een huis in Wichit, Mueang Phuket. Hij gaf aan de politie toe dat hij eerder in veel huizen in Wichit en Phuket City had ingebroken.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze de heer Kittisak hebben gearresteerd (leeftijd en volledige naam werden niet gegeven) voor een mobiele telefoonwinkel in Koh Sirey, subdistrict Rassada, district Mueang Phuket. Bij hem werden een mobiele telefoon ter waarde van 12,000 baht, een damesportemonnee met 1,500 baht contant geld, een bril ter waarde van 3,000 baht en een armband ter waarde van 500 baht in beslag genomen.

Op zondag (17 julith) brak hij in bij een huis in Soi Pattana Uthit aan Sakdidet Road in Wichit. Hij gaf toe dat hij onlangs drie keer heeft ingebroken in huizen in Wichit en één keer in Phuket City.

Kittisak werd meegenomen naar het politiebureau van Wichit om 's nachts te worden beschuldigd van diefstal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.