Karon houdt later deze week een tsunami-evacuatieoefening

Phuket -

De gemeente Karon nodigt mensen uit om mee te doen aan een tsunami-evacuatieoefening op woensdag 20 juli.

De boor kwam daarna de gouverneur van Phuket heeft relevante functionarissen opgedragen om op de hoogte te blijven en de aardbevingen in de oceaan nauwlettend in de gaten te houden.

De gemeente Karon zegt dat de evacuatieoefening bedoeld is om zich voor te bereiden op een ramp om verlies van mensenlevens en schade te voorkomen en om de veiligheid van bewoners en toeristen in risicogebieden te waarborgen.

De oefening vindt plaats op 20 juli 2022 vanaf 2:00 uur en begint bij Karon Circle naar de schuilplaats bij de Karon-tempel (Suwan Kiri Khet-tempel) in het subdistrict Karon, het district Mueang Phuket.

De oefening omvat waarschuwingsoefeningen, evacuatieoefeningen en opvangbeheer.

Ondertussen de gemeente Phuket nodigt mensen uit om ook op woensdag 20 juli deel te nemen aan een tsunami-evacuatieoefening.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.