Waarschuwingen voor zware regen en plotselinge overstromingen voor de provincies Phuket en Andaman

Phuket -

Waarschuwingen voor zware regen en plotselinge overstromingen zijn van kracht voor de provincies Phuket en Andaman vanaf 20 julith tot juli 24th2022.

De Thaise Meteorologische Afdeling (TMD) heeft vandaag (19 juli) de laatste weerswaarschuwing afgegeventh ). In de aankondiging staat, gedurende 20 julith tot juli 24th, zal een zuidwestelijke moesson de Andamanse Zee en de Golf van Thailand bedekken. Er zal meer regen vallen en mogelijk plotselinge overstromingen met harde wind en golven tot twee meter hoog op open zee.

Alle schepen moeten voorzichtig te werk gaan. Blijf ons volgen voor toekomstige weersupdates.

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.