Waarschuwingen voor zware regen en plotselinge overstromingen voor de provincies Phuket en Andaman

Phuket -

Waarschuwingen voor zware regen en plotselinge overstromingen zijn van kracht voor de provincies Phuket en Andaman vanaf 20 julith tot juli 24th2022.

De Thaise Meteorologische Afdeling (TMD) heeft vandaag (19 juli) de laatste weerswaarschuwing afgegeventh ). In de aankondiging staat, gedurende 20 julith tot juli 24th, zal een zuidwestelijke moesson de Andamanse Zee en de Golf van Thailand bedekken. Er zal meer regen vallen en mogelijk plotselinge overstromingen met harde wind en golven tot twee meter hoog op open zee.

Alle schepen moeten voorzichtig te werk gaan. Blijf ons volgen voor toekomstige weersupdates.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.