Phuket houdt later deze week een tsunami-evacuatieoefening

Phuket -

De gemeente Phuket nodigt mensen uit om mee te doen aan de tsunami-evacuatieoefening op woensdag 20 juli.

De boor kwam daarna de gouverneur van Phuket heeft relevante functionarissen opgedragen om op de hoogte te blijven en de aardbevingen in de oceaan nauwlettend in de gaten te houden.

De gemeente Phuket zegt dat de evacuatieoefening 'Table Top Exercise: TTX'-stijl is. De oefening omvat waarschuwingsoefeningen, evacuatieoefeningen en opvangbeheer.

De oefening is bedoeld om zich voor te bereiden op elke ramp om verlies van mensenlevens en schade te voorkomen en om de veiligheid voor bewoners en toeristen te waarborgen.

De zeven risicogebieden voor de evacuatieoefening in Phuket City zijn Saphan Hin Public Park, Sane Suk-gemeenschap, Kor Pai-gemeenschap, Soi Ton Poe-gemeenschap, 40 kamers-gemeenschap, Phuket Vocational College en Bang Naew Municipality School.

De oefening is op 20 juli 2022 vanaf 2:00 uur. De schuilplaats voor de evacuatieoefening zal zijn in Sanam Chai op Narisorn Road in het subdistrict Talad Yai, district Mueang Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.