Gewonde dolfijn sterft na aanspoelen op Patong Beach – VIDEOS

Patong-

Een gewonde dolfijn stierf gisteren (17 juli) nadat hij was aangespoeld op Patong Beach.

Reddingswerkers kregen van de strandwachten van Patong bericht dat ze een dolfijn hadden gevonden die aanspoelde op het strand bij Coral Beach Bridge bij Taweewong Road.

Reddingswerkers namen contact op met het Phuket Marine Biological Centre (PMBC) in Cape Panwa, Wichit voordat ze naar het strand gingen.

Ze kwamen ter plaatse om de dolfijn vlakbij de kust te vinden. Badmeesters gebruikten een plastic zeil om de dolfijn in het water te houden terwijl ze wachtten op de PMBC-medewerkers. De dolfijn was gewond geraakt met enkele wonden aan zijn vin.

De dolfijn werd voor behandeling naar het Phuket Marine Biological Centre in Cape Panwa, subdistrict Wichit, district Mueang Phuket gebracht. Het werd later echter helaas dood verklaard.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.