Bus-, openbare busjes en taxichauffeurs op Phuket Airport worden willekeurig gecontroleerd met urine-drugstests

Phuket -

Chauffeurs op de internationale luchthaven van Phuket zijn willekeurig gecontroleerd op drugstesten in urine in een campagne die 'White Airport' wordt genoemd.

De campagne werd vandaag (18 juli) gehoudenth) en geleid door de directeur van de internationale luchthaven van Phuket, de heer Monchai Tanod. Bij hem waren de Phuket Tourist Police, de Tha Chatchai Police en het Phuket Land Transport Office (PLTO).

Monchai vertelde de Phuket Express: "De campagne is om de veiligheid te garanderen van toeristen die taxi- en busdiensten gebruiken op de internationale luchthaven van Phuket, waar het aantal toeristen nu is toegenomen."

“Chauffeurs zijn willekeurig gecontroleerd op drugstesten in de urine. Chauffeurs die niet positief op drugs hebben getest, kregen een sticker in de vorm van een ster met het opschrift 'White Airport' met hun autonummer en naam.” concludeerde Monchai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.