Vrouw veilig gered na sprong van brug in Phuket Town

FOTO: Phuket Tijd

Phuket -

Een noodlijdende vrouw is vanmorgen (17 juli) gered nadat ze van een brug in Phuket Town was gesprongenth).

De reddingswerkers van Kusoldharm kregen om 5 uur bericht dat een vrouw al van de Gor Jan-brug in het subdistrict Talad Yai was gesprongen.

Ze kwamen ter plaatse en vonden de Thaise vrouw, 31 jaar oud, in een kanaal bij de brug. Het water in het kanaal was ondiep en ze werd uit het water gehaald voordat ze naar een plaatselijk ziekenhuis werd gebracht.

Haar naam werd ingehouden volgens ons redactionele beleid over zelfmoordgerelateerde verhalen. Het was niet meteen duidelijk waarom ze van de brug sprong en ze beantwoordde geen vragen over het incident.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. De Phuket Express suggereert de Samaritanen van Thailand die hier te bereiken zijn:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.