Phuket-taxichauffeur geeft portemonnee terug aan buitenlandse toerist

Phuket -

Een taxichauffeur in Phuket vond een portemonnee in zijn taxi voordat hij deze teruggaf aan een buitenlandse eigenaar.

Dhr. Tom Sukkasem, het hoofd van de taxichauffeur bij een taxistandplaats in de buurt van Centraal Phuket, belde eind vorige week de Phuket Tourist Police 1155 hotline.

Tom vertelde de politie dat de heer Kampanart Chaiyakarn, een taxichauffeur bij de taxistandplaats, een portemonnee in zijn taxi had gevonden die mogelijk van zijn laatste buitenlandse toeristenklant was.

De toeristenpolitie van Phuket ontving de portemonnee voordat ze de eigenaar identificeerden. De buitenlandse toerist die in een hotel in Patong verbleef, werd benaderd voor een ontmoeting op het toeristenpolitiebureau van Phuket.

De buitenlandse toerist was blij zijn portemonnee in ontvangst te nemen. Hij controleerde zijn portemonnee en zei dat alles nog intact was. Hij bedankte de taxichauffeur en de Phuket Tourism-politie voor de goede daad. De naam en nationaliteit van de toerist werd niet vrijgegeven, hoewel hij poseerde voor foto's zoals gezien.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.