Phuket's Mueng-district overstroomde vannacht door aanhoudende hevige regenval

Phuket -

Veel gebieden in Phuket zijn vanochtend, 16 juli, overstroomd door de aanhoudende zware regen van afgelopen nacht.

Volgens lokale berichten vond de overstroming plaats in verschillende gebieden in het Mueng-district, met name op de parkeerplaats van Phuket Radio Thailand en de ingang van de Phuket Rajabhat University. Huizen werden naar verluidt beschadigd en huishekken werden ook weggevaagd door de overstroming.

Mueng districtshoofd Suwit Suriyawong en het dorpshoofd begonnen vanochtend met een gebiedsinspectie en coördineerden met de subdistrictsgemeente om de schade te beoordelen en dringende hulp te bieden aan de lokale bewoners.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.