Het district Kathu organiseert tussen 15 en 17 juli Kathu Cultural Road om de lokale cultuur en tradities te promoten

Kathu, Phuket –

Ambtenaren van het Kathu-district hebben tussen 12 en 15 juli 17 het "2022th Annual Kathu Cultural Road"-evenement georganiseerd om de cultuur en tradities van de mensen in Kathu te promoten.

De plaatsvervangend gouverneur van Phuket, Amnuay Phinsuwan, zat de openingsceremonie van het culturele evenement voor, samen met de burgemeester van Kathu, Chaianan Suthikul, regeringsfunctionarissen en bezoekers.

Chaianan verklaarde dat het evenement uiteindelijk in 2022 werd gehouden na een onderbreking van twee jaar vanwege de uitbraak van Covid-19. Het is bedoeld om de traditionele cultuur en de prachtige omgeving van het Kathu-district door te geven en te promoten, evenals om de cultuur uit te breiden naar de toeristenindustrie en de economie van de lokale gemeenschap te stimuleren met het eten, de cultuur, kleding en de relatie van de lokale bevolking. mensen.

Het evenement biedt ook tentoonstellingen ter ere van Zijne Koninklijke Majesteit de Koning en de traditie om hulde te brengen aan voorouders, culturele shows, een mijnbouwtentoonstelling, eten en drinken en amusementsactiviteiten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.