Vijf buitenlandse toeristen ontsnappen aan ernstige verwondingen nadat Tuk Tuk-taxi kantelt in Patong

FOTO: Newshawk Phuket

Patong-

Vijf buitenlandse toeristen zijn vrijdagavond (15 juli) ernstig gewond geraakt nadat een tuk-tuk in Patong is gekanteld.

De politie van Patong werd om 6 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op een brugweg in de buurt van het Tri Trang-strand in Patong.

Ze kwamen ter plaatse en troffen de gekantelde gele Tuk Tuk-taxi op de weg aan. Vijf buitenlandse passagiers waren uit de Tuk Tuk-taxi gestapt. Drie mensen in de Tuk Tuk hadden lichte verwondingen opgelopen, waaronder de bestuurder. Ze werden naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Het was onduidelijk wat de oorzaak van het ongeval was en de bestuurder was vanwege zijn verwondingen niet beschikbaar voor een verhoor.

FOTO: Newshawk Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.