Regionale legercommandant en zes anderen gewond na noodlanding met helikopter in Songkhla

FOTO: MGR Online

Songkhla –

Commandant van de Vierde Legerregio luitenant-generaal Kriangkrai Srirak en zes andere mensen raakten gewond nadat een noodlanding van een legerhelikopter vanmorgen (15 juli) op ​​een rubberplantage in het Thepa-district in Songkhla was neergekomen.th).

De helikoptermotor bleek problemen te hebben waardoor de piloot een noodlanding maakte en neerstortte in de rubberplantage.

Hulpdiensten arriveerden ter plaatse en troffen zeven gewonden aan, waaronder luitenant-generaal Kriangkrai Srirak, commandant van de vierde legerregio. Een van hen zat binnen vast. Ze werden allemaal naar legerhospitalen gebracht.

Plaatsvervangend commandant van de Vierde Legerregio generaal-majoor Pramote Promin zei tegen de pers: “De helikopter vertrok vanuit Hatyai in Songkhla op weg naar Pattani voor hun reguliere dienst. Luitenant-generaal Kriangkrai was op de hoogte toen de hulpdiensten arriveerden. Hij heeft enkele verwondingen opgelopen. Zijn gezondheid wordt volledig gecontroleerd.”

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.