Ambtenaren van Phuket City zeggen dat ze drie steeds terugkerende overstromingsgebieden hebben opgelost

Phuket -

De gemeente Phuket heeft volgens hen drie steeds terugkerende overstromingsgebieden in Phuket City opgelost.

De burgemeester van Phuket, de heer Saroj Angkanapilart, vertelde de Phuket Express: “De drie belangrijkste overstromingsgebieden in Phuket City waren op het kruispunt Srisutas – Amphur op weg naar Koh Sirey, het Samkong-gebied en Sakdidet. De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, ziet enorm belang in het oplossen van herhaalde overstromingen. Nu zijn er de laatste tijd geen overstromingen in deze gebieden na hevige regenval en zijn de problemen opgelost.”

“We hebben afval uit de waterafvoeren gehaald en het aantal afvoeren verhoogd. Binnenkort hebben we een ander project om langdurige overstromingen op te lossen. Voor andere overstromingsgebieden controleren we ook de waterafvoeren om er zeker van te zijn dat er geen afval wordt verzameld en ruimen we altijd probleemgebieden op”, voegde de heer Saroj eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.