UPDATE: Drie verdachten die verband houden met een recente schietpartij in Phuket gearresteerd

Koh Kaew-

Drie gezochte verdachten die volgens wetshandhavers betrokken zijn bij een recente schietpartij op Koh Kaew, zijn gearresteerd in Phetchaburi, Centraal-Thailand en beschuldigd van betrokkenheid bij een drugsnetwerk door de Thaise autoriteiten.

Ten eerste, onze vorige storie:

Een 35-jarige man heeft verwondingen opgelopen door een schotwond na een gevecht met een groep andere mannen in een huis in het subdistrict Koh Kaew in het district Mueang Phuket, net voor middernacht op 23 mei.rd.

Een verdachte die verwondingen had opgelopen door een schotwond bij een schietpartij in Koh Kaew is gearresteerd, aldus de relevante wetshandhavers.

Nu voor ons bijgewerkte verhaal:

De politie van de Crime Suppression Division (CSD) heeft drie verdachten gearresteerd die volgens hen betrokken zijn bij een groot drugsnetwerk in Trang, Krabi, Nakhon Si Thammarat en Phuket.

CSD-agenten doorzochten een huis in Phetchaburi na een uitgebreid onderzoek en vonden een gezochte Phuket-verdachte, de heer Surasak Huayluek, 32. Een pistool en 51 kogels werden ook in beslag genomen, volgens de CSD.

CSD zette hun onderzoek naar het drugsnetwerk voort voordat ze twee Phuket-gezochte verdachten arresteerden, de heer Sulaiman Wayosan, 26, en de heer Komsan Namwong in Pathum Thani. Bij hen werden een pistool en 18 kogels in beslag genomen, volgens het CSD-rapport.

Alle drie de verdachten werden teruggebracht naar Phuket voor verder onderzoek en juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.