Twee mensen gewond nadat hun motor van een lokale weg op Patong Hill valt

FOTO: Zeg hallo

Patong-

Twee mensen hebben verwondingen opgelopen nadat hun motor van een lokale weg bij Patong Hill viel.

De hulpdiensten zijn gistermiddag (13 juli) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth). Ze kwamen aan bij de lokale weg en vonden de motor onderaan de heuvel met twee gewonden in de buurt.

Reddingswerkers gebruikten touwen om zichzelf te ondersteunen voordat ze de heuvel afgingen om de gewonden te helpen. De gewonde motorrijders werden met behulp van touwen omhoog getrokken voordat ze naar een plaatselijk ziekenhuis werden gebracht.

De oorzaak van het ongeval was niet meteen duidelijk en het weer was op dat moment helder.

FOTO: Zeg hallo

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.