114 passagiers op veerboot komen tijdelijk vast te zitten op een zandbank bij Phangan Island

FOTO: Naewna

Phangan, Surat Thani –

Een veerboot met 114 Thaise en buitenlandse passagiers en 35 auto's kwam gistermiddag (13 juli) tijdelijk vast te zitten op een zandbank nabij Phangan Island in Surat Thani.th).

De Koh Phangan District Chief, de heer Wijarn Juntawitjit, verklaarde aan de pers: “De veerboot verliet gisterochtend (13 juli) een pier op Koh Phangan.th) met 114 Thaise en buitenlandse passagiers en 35 auto's en vrachtwagens. De veerboot was op weg naar het Don Sak-district in Surat Thani.”

“Tien minuten nadat de veerboot vertrok, zou hij vast komen te zitten op een zandbank. Ambtenaren van het Marine Department Koh Phangan Office werden ter plaatse geroepen. Om 10 uur was de kapitein van de veerboot erin geslaagd om de zandbank te verlaten voordat hij verder reisde en op hun eindbestemming was aangekomen.” Wijarn legde uit.

“Op 11 julith, zou een andere veerboot naar verluidt vastzitten in de buurt van dezelfde pier. Passagiers zaten vijf uur vast op deze veerboot. Bij beide incidenten waren veel passagiers teleurgesteld over hun diensten, waarbij sommigen om restitutie of compensatie voor hun verloren tijd vroegen.” Wijarn concludeerde.

Het was niet meteen duidelijk of een van de overstuur passagiers zou worden gecompenseerd, of zelfs of er een formele verontschuldiging kwam van de veermaatschappij.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.