Storm slaat bomen en elektriciteitspalen omver in Kamala

kamala-

Sterke wind en zware regenval hebben gisterochtend (12 juli) bomen en elektriciteitspalen neergehaald in Kamala, Phuketth).

In Baan Naka waren gisterochtend Kamala-bomen en elektriciteitspalen omgevallen door stevige wind voordat ze landden en huizen, een restaurant en verschillende voertuigen beschadigden. Er werden echter geen gewonden gemeld.

Een team van stafleden van de Kamala Tambol Administratieve Organisatie (OrBorTor) ging ter plaatse om bomen uit het gebied te kappen en te verwijderen, de exacte schatting van de financiële schade werd niet gegeven door de relevante autoriteiten.

Sterke wind, golven en hevige regen zullen vanaf 9 juli aanhouden in de provincies Phuket en Andamanth tot juli 14th2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.